Conform legii 449/2003, cu modificarile ulterioare, societatea noastra asigura garantia produselor livrate.

Daca produsul nu corespunde comenzii, puteti solicita inlocuirea lui in termen de maxim 15 zile de la data informarii. Reclamatiile se iau in considerare in termen de maxim 5 zile de la primirea coletului. Reclamatiile transmise dupa acest termen nu vor mai fi luate in considerare.
Societatea Elipso Design nu raspunde de eventualele intarzieri care se pot produce din cauza societatii de transport.
Cutiile se livreaza in ambalaje din carton ondulat, asigurate de catre vanzator, sigilate, si sunt insotite de: awb, eticheta pentru identificarea produselor, factura fiscala si declaratie de conformitate, cu exceptia cazurilor particulare.

Conditii si modalitati pentru retur sau renuntarea la produsele comandate

Daca nu sunteti multumit de produsele achizitionate puteti sa le returnati in urmatoarele conditii:

– Trimiteti o notificare prin e-mail la adresa contact@ecarton.ro prezentand motivul nemultumirii.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 14 zile de la primirea produsului.

– Vom raspunde oricarei reclamatii in termen de 5 zile lucratoare si daca nu exista alta solutionare, va confirmam acceptul pentru returul produselor;

– Acceptam la retur doar produse in ambalajul original si in perfecta stare de prezentare (fara a fi indoite, rupte, sparte). Acceptam retur produse defecte/deteriorate doar insotite de o declaratie semnata pe proprie raspundere ca defectele au aparut din alte cauze decat neatentia sau manipularea gresita a acestora.

NU acceptam retur produse executate dupa specificatiile consumatorului, produse desigilate sau produse distinct personalizate si nici produse care prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot deteriora rapid.

– Taxele pentru transportul coletului prin curier spre sediul firmei noastre vor fi suportate de dvs. SC ELIPSO DESIGN SRL are obligatia ca in termen de 15 zile de la primirea produselor retur sa va ramburseze contravaloarea acestora printr-o metoda de plata agreata de ambele parti – in general prin transferul contravalorii produselor in contul bancar al persoanei fizice/juridice care este „cumparator” in factura fiscala.